Başakşehir - Beşiktaş - Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü « İstanbul Havadis - Spor toto süper lig'in 30.

Başakşehir - Beşiktaş - Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü « İstanbul Havadis - Spor toto süper lig'in 30.. Maçtaki tek gol sesi 28.dakikada elia'dan geldi. İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller. Başakşehirli futbolcular kırmızı kart beklerken faul beşiktaş lehine çalındı. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek.

Adebayor, emre, mossoro (medipol başakşehir), tosic (beşiktaş). Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. Spor toto süper lig'in 26. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar?

Başakşehir Beşiktaş maçı AZ TV İdman Tv CBC Sport canlı izle! Şifresiz veren kanallar hangileri?
Başakşehir Beşiktaş maçı AZ TV İdman Tv CBC Sport canlı izle! Şifresiz veren kanallar hangileri? from icdn.tgrthaber.com.tr
Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti. Spor toto süper lig'in 26. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Visca'nın yerden şutunda fabri başarılı ama dönen top yine başakşehirli futbolcularda.

Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak.

Spor toto süper lig'in 29. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Adebayor, emre, mossoro (medipol başakşehir), tosic (beşiktaş). Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Spor toto süper lig'in 26. Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek. Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Spor toto süper lig'in 26. Başakşehir ve beşiktaş ilk 11'leri.

Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Başakşehir beşiktaş maçı özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

CANLI | Başakşehir-Beşiktaş | Süper Lig 30. hafta - Sözcü Gazetesi
CANLI | Başakşehir-Beşiktaş | Süper Lig 30. hafta - Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'in konuğu oldu. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Spor toto süper lig'in 26. Süper lig'in 5.haftasında oynanan beşiktaş başakşehir karşılaşmasında 2 gol sesi çıktı. Spor toto süper lig'in 26. Başakşehir fatih terim stadyumu'nda oynanan 90 dakika nefesleri kesti.

Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m).

Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Süper lig'in 5.haftasında oynanan beşiktaş başakşehir karşılaşmasında 2 gol sesi çıktı. Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek. Spor toto süper lig'in 29. Spor toto süper lig'in 30. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller. Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Medel, babel, adriano, tosic (beşiktaş), elia, clichy, adebayor (medipol başakşehir). Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 11. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip.

Visca'nın yerden şutunda fabri başarılı ama dönen top yine başakşehirli futbolcularda. Haftasında medipol başakşehir ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Spor toto süper lig'in 29.

Başakşehir-Beşiktaş maçını Cüneyt Çakır yönetecek
Başakşehir-Beşiktaş maçını Cüneyt Çakır yönetecek from imgrosetta.mynet.com.tr
Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek. Başakşehirli futbolcular kırmızı kart beklerken faul beşiktaş lehine çalındı. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Spor toto süper lig'in 26. Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Adebayor, emre, mossoro (medipol başakşehir), tosic (beşiktaş).

Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4.

Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek. Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi. Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. Haftanın açılış maçında lider beşiktaş , alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren başakşehir 'e konuk oldu. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Beşiktaş, spor toto süper lig'in 11. Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. İşte bjk başakşehir maçı ile ilgili öğrenmek istedikleriniz… 12) (medipol başakşehir), demba ba (dk. Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. Spor toto süper lig'in 30. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url