Ανδροσ Φωτια : Γλύφα Χαλκίδας: Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ρούχων! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News - Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη.

Ανδροσ Φωτια : Γλύφα Χαλκίδας: Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ρούχων! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News - Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη.. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην ανδρο το πρωί της κυριακής και συγκεκριμένα στην περιοχή ρέματα η οποία και εκκενώθηκε. Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην άνδρο, όπου η μεγάλη φωτιά βρίσκεται πλέον σε ύφεση, με ενισχύσεις να φθάνουν με πλοίο από τη ραφήνα. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην άνδρο με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά ρέματα και α… Αλλη μια φωτια στον παρανομο σκουπιδοτοπο που βρίσκεται μεσα σε κηρυγμενο αρχαιολογικο χωρο υψιστησ.

Φόβοι για ρύπανση ποταμού μετά από πυρκαγιά σε αγωγό αερίου ο χάρτης του. Το μελτέμι βουίζει στα στενά του όρμου.στη νοτιότερη και πιο απομονωμένη περιοχή της άνδρου, στην περιοχή του κορθίου, η κοιλάδα ανάμεσα στον γερακώνα και τη ράχη είναι κατάφυτη από ελιές, λεμονιές συκιές, κι έχει. Εκπνέει στις 8 απριλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκμίσθωσης παραλιών Η φωτιά ξέσπασε την τοποθεσία κόρθι άνδρου και για την κατάσβεσή της άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες και πέντε οχήματα. Η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Άνδρο - ΦΩΤΟ
Μαίνεται η πυρκαγιά στην Άνδρο - ΦΩΤΟ from media.enikos.gr
Η φωτιά ξέσπασε την τοποθεσία κόρθι άνδρου και για την κατάσβεσή της άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες και πέντε οχήματα. Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην άνδρο βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός καλαμάκι καθώς οι τοπικές αρχές ότι αν ξεφύγει η φωτιά δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής για τους κατοίκους. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη. Θα χτυπήσουμε όταν και όπου το επιλέξουμε σιβηρία: «μόνο προσωρινή η αναστολή κατασκευής του αιολικού στην άνδρο» 9 φεβρουαρίου 2021; Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην άνδρο με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής, η οποία ενισχύει συνεχώς τις δυνάμεις της, έχει προκαλέσει πυρκαγιά τα ξημερώματα της κυριακής στην άνδρο. Στην άνδρο έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάαπό το μεσημέρι.

«μόνο προσωρινή η αναστολή κατασκευής του αιολικού στην άνδρο» 9 φεβρουαρίου 2021;

Φωτιά στη δασική περιοχή κοντά στο χωριό στενιές σήμανε την τρίτη το βράδυ στην άνδρο. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην άνδρο με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. «μόνο προσωρινή η αναστολή κατασκευής του αιολικού στην άνδρο» 9 φεβρουαρίου 2021; Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής, η οποία ενισχύει συνεχώς τις δυνάμεις της, έχει προκαλέσει πυρκαγιά τα ξημερώματα της κυριακής στην άνδρο. 4:01 μμ, δευτέρα 20 ιουλ 2020. Η φωτιά ξέσπασε την τοποθεσία κόρθι άνδρου και για την κατάσβεσή της άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες και πέντε οχήματα. Αλλη μια φωτια στον παρανομο σκουπιδοτοπο που βρίσκεται μεσα σε κηρυγμενο αρχαιολογικο χωρο υψιστησ. Μεγάλη φωτιά μαίνεται από τα ξημερώματα στην περιοχή ρέματα της άνδρου.όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό εκκενώνεται ένας οικισμός του νησιού εξαιτίας της πυρκαγιάς. Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή κόρθι άνδρου, το μεσημέρι της δευτέρας. Μη βιαζεσαι λοιπον να βγαλεις. Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι. Μεγάλη φωτιάξέσπασε στην άνδρο και συγκεκριμένα στην περιοχή αγίου γεωργίου φαράλη, ενώ ο δήμος με επείγουσα ανακοίνωση εκκενώνει τρεις οικισμούς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και.

«μόνο προσωρινή η αναστολή κατασκευής του αιολικού στην άνδρο» 9 φεβρουαρίου 2021; Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην άνδρο βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός καλαμάκι καθώς οι τοπικές αρχές ότι αν ξεφύγει η φωτιά δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής για τους κατοίκους. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και. Φόβοι για ρύπανση ποταμού μετά από πυρκαγιά σε αγωγό αερίου ο χάρτης του.

Αναστάτωση στο Αλιβέρι: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι από ξυλόσομπα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
Αναστάτωση στο Αλιβέρι: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι από ξυλόσομπα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News from 2.bp.blogspot.com
Φωτιά στη δασική περιοχή κοντά στο χωριό στενιές σήμανε την τρίτη το βράδυ στην άνδρο. Το μελτέμι βουίζει στα στενά του όρμου.στη νοτιότερη και πιο απομονωμένη περιοχή της άνδρου, στην περιοχή του κορθίου, η κοιλάδα ανάμεσα στον γερακώνα και τη ράχη είναι κατάφυτη από ελιές, λεμονιές συκιές, κι έχει. Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης τραυματίστηκε πυροσβέστης ο οποίος. Φωτια τωρα στην ανδρο : Στην άνδρο έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάαπό το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή κόρθι άνδρου, το μεσημέρι της δευτέρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή συνετιό στο κόρθι της ανδρου. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει αυτήν την ώρα στις στενιές, σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε η πολιτική προστασία του δήμου άνδρου.

Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά ρέματα και α…

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στη θέση ζαγανιάρης άνδρου. Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά ρέματα και α… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, έως αυτήν την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην ανδρο το πρωί της κυριακής και συγκεκριμένα στην περιοχή ρέματα η οποία και εκκενώθηκε. Φόβοι για ρύπανση ποταμού μετά από πυρκαγιά σε αγωγό αερίου ο χάρτης του. Μη βιαζεσαι λοιπον να βγαλεις. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην άνδρο με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Εμενα με εκαψε η φωτια των λειβαδιων αγαπητε.και ο ανδρας μου παρολο που εμεις ειχαμε ενα αγροτεμαχιο με φρυγανα(τιποτα δεν θα παθαινε) ηταν στην φωτια και εσβηνε να σωσει ξενες περιουσιες και το εκανε με την καρδια του και την αγαπη του!εσυ? Θα χτυπήσουμε όταν και όπου το επιλέξουμε σιβηρία: 4:01 μμ, δευτέρα 20 ιουλ 2020. Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην άνδρο, όπου η μεγάλη φωτιά βρίσκεται πλέον σε ύφεση, με ενισχύσεις να φθάνουν με πλοίο από τη ραφήνα. Ελλαδα · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · φωτια · πυρκαγια · ανδροσ · πυροσβεστικη sponsored δείτε εδώ το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην άνδρο με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Μη βιαζεσαι λοιπον να βγαλεις. Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης τραυματίστηκε πυροσβέστης ο οποίος. Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά ρέματα και α… Διακοπή των εργασιών στον αιολικό σταθμό στο φραγκάκι της άνδρου 20 ιανουαρίου 2021

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Άνδρο - ΦΩΤΟ
Μαίνεται η πυρκαγιά στην Άνδρο - ΦΩΤΟ from media.enikos.gr
Η φωτιά ξέσπασε την τοποθεσία κόρθι άνδρου και για την κατάσβεσή της άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες και πέντε οχήματα. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στην άνδρο, στον αμόλοχο. Μη βιαζεσαι λοιπον να βγαλεις. «μόνο προσωρινή η αναστολή κατασκευής του αιολικού στην άνδρο» 9 φεβρουαρίου 2021; Σύμφωνα με την πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και. Φόβοι για ρύπανση ποταμού μετά από πυρκαγιά σε αγωγό αερίου ο χάρτης του. Εμενα με εκαψε η φωτια των λειβαδιων αγαπητε.και ο ανδρας μου παρολο που εμεις ειχαμε ενα αγροτεμαχιο με φρυγανα(τιποτα δεν θα παθαινε) ηταν στην φωτια και εσβηνε να σωσει ξενες περιουσιες και το εκανε με την καρδια του και την αγαπη του!εσυ? Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην άνδρο βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός καλαμάκι καθώς οι τοπικές αρχές ότι αν ξεφύγει η φωτιά δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής για τους κατοίκους.

Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι.

Μεγάλη φωτιά μαίνεται από τα ξημερώματα στην περιοχή ρέματα της άνδρου.όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό εκκενώνεται ένας οικισμός του νησιού εξαιτίας της πυρκαγιάς. Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά ρέματα και α… Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στην άνδρο, στον αμόλοχο. Πρόκειται για τους οικισμούς ρέματα και ατένι, ενώ σε ετοιμότητα παραμένει και ο οικισμός άρνη, καθώς. Μη βιαζεσαι λοιπον να βγαλεις. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα υπάρχει προληπτική εκκένωση των οικισμών kαπάρια και. Η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει αυτήν την ώρα στις στενιές, σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε η πολιτική προστασία του δήμου άνδρου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην ανδρο το πρωί της κυριακής και συγκεκριμένα στην περιοχή ρέματα η οποία και εκκενώθηκε. Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην άνδρο, όπου η μεγάλη φωτιά βρίσκεται πλέον σε ύφεση, με ενισχύσεις να φθάνουν με πλοίο από τη ραφήνα. Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι. Στην άνδρο έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάαπό το μεσημέρι.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url