Göztepe Beşiktaş Maçı - Göztepe-Beşiktaş maçı sonrası çok sert açıklama! - Spor haberleri / 16 maçta da eşitlik bozulmadı.

Göztepe Beşiktaş Maçı - Göztepe-Beşiktaş maçı sonrası çok sert açıklama! - Spor haberleri / 16 maçta da eşitlik bozulmadı.. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Haftasında göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 28 ocak tarihinde türkiye futbol federasyonuna başvuru yapmıştı. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. 51 rosier, 90+4 ersin destanoğlu (beşiktaş). Beşiktaş'tan tahkim kurulu'na göztepe maçı itirazı.

51 rosier, 90+4 ersin destanoğlu (beşiktaş). Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Ali şansalan, abdullah bora özkara, mehmet kısal.

Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı
Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı from cdnuploads.aa.com.tr
Beşiktaş'ta adem ljajic oyuna girdikten kısa süre sonra golü buldu. Spor toto süper lig'in 26. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Göztepe bu dakikalarda beşiktaş yarı sahasına yerleşti. Bu sonuçla birlikte göztepe puanını 29 yaptı ve 30 puanlı beşiktaş'ın hemen ardından sekizinci sırada yer aldı. Gürsel aksel stadyumu'nun açılışında oynanan maçta beşiktaş göztepe'ye 2 1 mağlup oldu. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı.

Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.

Haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi ağırladı. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Bu sonuçla birlikte göztepe puanını 29 yaptı ve 30 puanlı beşiktaş'ın hemen ardından sekizinci sırada yer aldı. Göztepe, süper lig'de beşiktaş'ı konuk etti. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda beşiktaş 29, göztepe ise 13 kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. İzmir'dek oynanan son 2 maçı ise göztepe kazandı. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. 26 ocak 2020 göztepe beşiktaş maçı sonrası beşiktaşlıların alakası olmadığı halde saçma sapan kural hatası itirazları ve bununla alakalı yaptıkları sosyal medya çirkeflikleri nedeniyle iki taraf arası ciddi. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. İşte, göztepe beşiktaş maçı önemli anları ve golleri. Bu iki takımın 1943 yılından beri karşı karşıya geldikleri maçlarda beşiktaş rakibine üstünlük sağlamayı başarmış.

Gürsel aksel stadyumu'nun açılışında oynanan maçta beşiktaş göztepe'ye 2 1 mağlup oldu. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Ali şansalan, abdullah bora özkara, mehmet kısal.

TFF, Göztepe - Beşiktaş maçı için kararını açıkladı! - Tüm Spor Haber
TFF, Göztepe - Beşiktaş maçı için kararını açıkladı! - Tüm Spor Haber from i13.haber7.net
İşte, göztepe beşiktaş maçı önemli anları ve golleri. Sırada haftaya giren göztepe ise beşiktaş karşısında sürpriz peşinde olacak. Haftasında göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 28 ocak tarihinde türkiye futbol federasyonuna başvuru yapmıştı. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi ağırladı. Ali şansalan, abdullah bora özkara, mehmet kısal. Bu iki takımın 1943 yılından beri karşı karşıya geldikleri maçlarda beşiktaş rakibine üstünlük sağlamayı başarmış.

Beşiktaş'tan tahkim kurulu'na göztepe maçı itirazı.

Göztepe bu dakikalarda beşiktaş yarı sahasına yerleşti. Bu iki takımın 1943 yılından beri karşı karşıya geldikleri maçlarda beşiktaş rakibine üstünlük sağlamayı başarmış. Göztepe beşiktaş maçı hangi kanalda. 26 ocak 2020 göztepe beşiktaş maçı sonrası beşiktaşlıların alakası olmadığı halde saçma sapan kural hatası itirazları ve bununla alakalı yaptıkları sosyal medya çirkeflikleri nedeniyle iki taraf arası ciddi. Beşiktaş maçı bu hatadan dolayı mı kaybetti? Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. 51 rosier, 90+4 ersin destanoğlu (beşiktaş). 45+1 soner aydoğdu (göztepe), dk. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş'tan tahkim kurulu'na göztepe maçı itirazı. İzmir'dek oynanan son 2 maçı ise göztepe kazandı. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. 16 maçta da eşitlik bozulmadı.

Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Maçını göztepe ile yapan beşiktaş, tarihi karşılaşmayı galibiyetle tamamladı. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti.

Beşiktaş, Göztepe maçı için Tahkim Kurulu'na başvurdu Haberi
Beşiktaş, Göztepe maçı için Tahkim Kurulu'na başvurdu Haberi from www.gercekmuhabir.com
Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Göztepe, süper lig'de beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Ali şansalan, abdullah bora özkara, mehmet kısal. 26 ocak 2020 göztepe beşiktaş maçı sonrası beşiktaşlıların alakası olmadığı halde saçma sapan kural hatası itirazları ve bununla alakalı yaptıkları sosyal medya çirkeflikleri nedeniyle iki taraf arası ciddi. Alpaslan topa dokundu ve topu ağlara gönderdi.

Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti.

Beşiktaş'tan tahkim kurulu'na göztepe maçı itirazı. Göztepe bjk maç özeti izle bein sports. Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Bu iki takımın 1943 yılından beri karşı karşıya geldikleri maçlarda beşiktaş rakibine üstünlük sağlamayı başarmış. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Maçını göztepe ile yapan beşiktaş, tarihi karşılaşmayı galibiyetle tamamladı. Göztepe beşiktaş maçı hangi kanalda. Sırada haftaya giren göztepe ise beşiktaş karşısında sürpriz peşinde olacak. Göztepe, süper lig'de beşiktaş'ı konuk etti. Spor toto süper lig'in 26. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url