Σεισμοσ Ηρακλειο / Ηράκλειο: Προκαταρκτική εξέταση για τις αναφορές περί μεγάλου σεισμού στην Κρήτη διέταξε ο ... : Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Ηράκλειο: Προκαταρκτική εξέταση για τις αναφορές περί μεγάλου σεισμού στην Κρήτη διέταξε ο ... : Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ.. Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση μεγέθους 4 ρίχτερ είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή αργά το βράδυ της δετέρας (5/7), στις 23:40, σε…. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:58 (τοπική ώρα.

4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, εστιακό βάθος 14.6 χιλιόμετρα και. Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά του ηρακλείου στην κρήτη. Σεισμός 4,1 ρίχτερ ταρακούνησε το ηράκλειο. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:58 (τοπική ώρα.

Σεισμοσ Τωρα Σμυρνη / Seismos Twra 4 1 Rixter Sthn Toyrkia : Η ώρα σε ελλάδα τώρα. |Margaritaswd ...
Σεισμοσ Τωρα Σμυρνη / Seismos Twra 4 1 Rixter Sthn Toyrkia : Η ώρα σε ελλάδα τώρα. |Margaritaswd ... from www.iefimerida.gr
Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Σεισμοσ ηρακλειο ειδησεισ share tweet share; Σεισμός έγινε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο το πρωί της κυριακής 18 ιουλίου. 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε χθες την κεντρική και τη νότια γουατεμάλα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού… Λίγα λεπτά πριν τις 2, ξημερώματα κυριακής, και πιο συγκεκριμένα στις 01:47, σεισμός ταρακούνησε το ηράκλειο.

Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού… Ο σεισμός είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια από το ηράκλειο και εστιακό βάθος 10 χλμ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση μεγέθους 4 ρίχτερ είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια από το ηράκλειο και εστιακό βάθος 17,1 χλμ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Τι λέει ο ευθύμης λέκκας. Σεισμός 4.2 ρίχτερ στο ηράκλειο. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5. Σεισμός 4,8 ρίχτερ ξύπνησε τα ξημερώματα το ηράκλειο κρήτης. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Από την δόνηση δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής θύματα ή υλικές ζημιές σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της πολιτικής προστασίας νταβίντ δε λεόν. Σεισμός 4.1 ρίχτερ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σεισμοσ ηρακλειο /πιο προσφατα 6.7.2021 ελλάδα κρήτη: Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,9 χλμ. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΒΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - seismos tora stin arvi tis kritis
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΒΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - seismos tora stin arvi tis kritis from images32.inewsgr.com
Σεισμός 4.2 ρίχτερ στο ηράκλειο. Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 6.24 το πρωί και είχε ένταση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,9 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμοσ ηρακλειο ειδησεισ share tweet share;

Από την δόνηση δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής θύματα ή υλικές ζημιές σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της πολιτικής προστασίας νταβίντ δε λεόν.

Σεισμός 4.2 ρίχτερ στο ηράκλειο. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,9 χλμ. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021. Λίγα λεπτά πριν τις 2, ξημερώματα κυριακής, και πιο συγκεκριμένα στις 01:47, σεισμός ταρακούνησε το ηράκλειο. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση μεγέθους 4 ρίχτερ είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, εστιακό βάθος 14.6 χιλιόμετρα και. Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή αργά το βράδυ της δετέρας (5/7), στις 23:40, σε…. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5.

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του αρκαλοχωρίου τις τελευταίες ημέρες, καθώς άλλες δυο δονήσεις. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, εστιακό βάθος 14.6 χιλιόμετρα και. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης 02 ιουλ 2021 23:41

Ηράκλειο: Άνδρες του Λιμενικού έσωσαν... γύπα από τη θάλασσα (video)
Ηράκλειο: Άνδρες του Λιμενικού έσωσαν... γύπα από τη θάλασσα (video) from www.newsit.gr
Οι κάτοικοι του ηρακλείου και κυρίως του αρκαλοχωρίου, όπου ο σεισμός έγινε πι αισθητός, ξύπνησαν αναστατωμένοι, καθώς η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 6.24 το πρωί και είχε ένταση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού… Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του αρκαλοχωρίου τις τελευταίες ημέρες, καθώς άλλες δυο δονήσεις. Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή αργά το βράδυ της δετέρας (5/7), στις 23:40, σε….

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή αργά το βράδυ της δετέρας (5/7), στις 23:40, σε…. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Σεισμός 4.2 ρίχτερ στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.…. Σεισμός 4,2 ρίχτερ έξω από το ηράκλειο Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:58 (τοπική ώρα. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός 4.1 ρίχτερ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5. Λίγα λεπτά πριν τις 2, ξημερώματα κυριακής, και πιο συγκεκριμένα στις 01:47, σεισμός ταρακούνησε το ηράκλειο.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url